Zwembad chloor

Heb je zwembad chloor nodig? Als je optimaal wilt genieten van je zwembad dan is goed onderhoud en een goede zwembad waterbehandeling van groot belang naast de circulatie- en filtratie mogelijkheden. Heb je chloortabletten, chloorgranulaat, teststrips of anti-alg nodig? Bij Bodyfit Webshop vind je alle producten die je nodig hebt. Het chloor van Starline is al heel lang de beste op de markt. Veel andere chloor merken zijn niet gestabiliseerd en gaat na de toevoeging snel weg voor de UV-stralingen. Dat van Starline is wel gestabiliseerd en pakt alleen bacteriën aan in het zwembad waardoor het uiteindelijk een betere werking heeft en langer mee gaat.

Zwemmen

Zwembad Chloor bij Bodyfit

Het is erg belangrijk om je water regelmatig te testen en om te kijken of alle chemicaliën nog op peil zijn. Als de waardes afwijken dan krijgen de bacteriën en algen de kans om je water te vervuilen. Anti-alg wordt gebruikt voor het doden van de algen in het zwembad. Onjuiste of verwaarloosde onderhoud aan het water kunnen ervoor zorgen dat het water in een verkeerde balans raakt. Hierdoor kunnen algen zich ontwikkelen en dan krijg jij een groen zwembad! Dat wil je natuurlijk niet. Nadat je anti-alg hebt gebruik kun je vlokkenmiddel gebruiken om alle dode algen uit je zwembad te halen.

Starline

Testsets

Als je een te hoge of te lage pH-waarde hebt dan kun je die verlagen of verhogen door middel van pH min en pH plus. Om de chloor- en pH-waarde te controleren zijn testsets en strips erg handig. Er zijn verschillende soorten testsets en ze kenmerken zich door de snelle meetresultaat en gebruiksvriendelijkheid. Ook zijn er naast teststrips digitale sets. Deze maken het testen een stuk makkelijker en veel nauwkeuriger. Wil je meer weten over zwembad chloor bij Bodyfit? Neem dan een kijkje op de website!