Zo kies je de juiste accessoire bij je outfit

Accessoires zijn een van de belangrijkste aspecten als het gaat om een outfit. Je wilt natuurlijk dat je outfit er gestyled uitziet en accessoires kunnen ervoor zorgen dat het helemaal af lijkt. Bij accessoires kun je denken aan armbandjes, kettingen, ringen en oorbellen. Maar ook accessoires zoals tassen zijn op het moment helemaal in. In dit artikel vertellen we je alle in’s en out’s over hoe je de juiste accessoire kiest bij je outift!

Soort gelegenheid

Bij het bepalen van de juiste accessoires, is het van belang om te weten naar welke gelegenheid je het outfit gaat dragen. Voor iedere gelegenheid kan het weer anders zijn. Wanneer je naar een college gaat, wil je er waarschijnlijk niet te overdressed uitzien. Kies hier dan voor rustige sieraden en ga niet voor statement items. Wanneer je een avondje uitgaat is het juist wel aan te raden om een statement item te dragen. Op die manier valt je outfit op en ben je niet te missen.

Persoonlijkheid

Het klinkt misschien wat vreemd, maar je persoonlijkheid bepaalt ook voor een groot deel het soort sieraden dat je draagt. Ben je een extrovert en uitgesproken persoon, dan ga je waarschijnlijk voor de wat gedurfdere sieraden. Verschuil je je juist liever wat op de achtergrond, dan ga je voor wat rustigere sieraden. Het leuke hieraan is dat je het ook kunt omdraaien. Ben je heel stil, maar wil je wat zelfverzekerder overkomen? Draag dan eens een item uit je comfortzone!