Zelf geboortekaartje ontwerpen

Toen ik zwanger was van ons eerste kindje wilde ik het liefst alles gelijk gaan regelen. Ik kon niet wachten tot onze kleine spruit geboren was. Ik ben toen dus aan de gang gegaan om zelf een geboortekaartje te ontwerpen. Ik vond het erg leuk om dit zelf te ontwerpen, omdat ik het dan helemaal eigen kon maken. Dus echt onze persoonlijke touch kon geven. Op kissgeboortekaartjes.nl kon ik dit heel eenvoudig doen.

Leuke opties

Op kissgeboortekaartjes.nl staan heel veel verschillende geboortekaartjes waar je uit kunt kiezen, maar als je dus, net als wij, een echt persoonlijk kaartje wilt hebben, kan dat hier ook. Je kunt het heel eenvoudig zelf ontwerpen met behulp van een handige tool op hun site. Het spreekt allemaal voor zich, het is echt niet moeilijk. Toen wij tevreden waren, wilden wij het natuurlijk ook in het echt zien. Daarom hebben wij een gratis proefdruk aangevraagd. En dat viel ons 100% mee, het was in het echt nog mooier dan wij verwacht hadden. Dit was dus het geboortekaartje wat wij wilden gebruiken. Toen ons kindje geboren was, konden wij het kaartje heel eenvoudig definitief maken en bestellen. Ze werden heel snel geleverd en tot op de dag van vandaag zijn wij blij met het geboortekaartje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *