Voor iedereen die reeds over enige ervaring beschikt voor wat het gebruik van wiet betreft geldt dat hij of zij het er ongetwijfeld wel over eens is dat het vermalen van wiet een absolute aanrader is. Dat omwille van verschillende redenen. In eerste instantie kan je alleen op die manier rekenen op een gelijkmatige evenals vaste verbranding in een joint of in een waterpijp. Op deze manier kan men erin slagen om zoveel mogelijk effect te halen uit de planten toppen. Hoe fijn je de toppen uiteindelijk zal gaan maken is eigenlijk geheel persoonlijk. Wil jij ook graag meer te weten komen met betrekking tot met een grinder wiet malen? Dan kan je daarvoor de onderstaande informatie raadplegen!

Van welke grinder moet je gebruik gaan maken?

Met een grinder wiet malen kan je doen op verschillende manieren. Het is dan ook van belang om er rekening mee te houden dat er op de markt tal van verschillende uitvoeringen zijn terug te vinden. De meest standaard versie is een tweedelige grinder. Het betreft hier een exemplaar dat zoals de naam reeds aangeeft bestaat uit twee stukken die samen één geheel vormen. Voor elk stuk geldt dat ze is uitgerust met zogenaamde uitstulpingen of tanden die gebruikt kunnen worden om de grote toppen te verscheuren. Andere exemplaren die op de markt zijn terug te vinden zijn: 

  • Driedelige grinders;
  • Vierdelige grinders; 

In het bijzonder voor beginners die met een grinder wiet willen vermalen geldt dat ze er goed aan doen om in eerste instantie te kijken naar de eenvoudigste exemplaren. Deze zijn niet alleen het eenvoudigst en het handigst in gebruik, daarnaast zijn ze ook op de efficiëntste manier schoon te maken. Hoe dan ook, vergelijk zeker even de verschillende mogelijke exemplaren voordat je uiteindelijk overgaat tot het kopen van een bepaalde grinder. 

Waarom is gebruikmaken van een grinder zo interessant?

In het bijzonder voor mensen die nog maar net gebruik gaan maken van cannabis is het zo dat ze doorgaans nog niet goed de toppen met hun handen kunnen vermalen. Met een grinder wiet vermalen is veel eenvoudiger. Het vermalen van je wiet is belangrijk omwille van deze redenen:

  1. Om een gelijkmatige, vaste verbranding te realiseren;
  2. Om zoveel mogelijk trichomen op een gelijkmatige wijze te verwarmen;

De fijnheid waarmee je de toppen gaat vermalen is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. In het bijzonder voor mensen die gebruikmaken van een pijp of een bong geldt dat ze er graag voor willen zorgen dat de cannabis niet te fijn wordt vermalen. Dit omdat ze op die manier kunnen voorkomen dat de cannabis in de pijp terecht komt. 

Welke invloed heeft het materiaal op de grinder?

Met een grinder wiet vermalen is dus duidelijk de moeite waard om te overwegen. Ben je van plan om over te gaan tot het kopen van een bepaalde grinder? Hou er dan ook altijd rekening mee dat deze handige hulpmiddelen gemaakt kunnen zijn van verschillende materialen. Het wordt in het bijzonder aangeraden om te kiezen voor een exemplaar van metaal. Deze grinders mogen dan wel iets duurder zijn in vergelijking met bijvoorbeeld exemplaren van plastic of hout, daar staat tegenover dat ze aanzienlijk langer gebruikt kunnen worden. Bestel ze nu snel via Apollyon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *