Vergroot je gevoel van veiligheid

Spijlenhekwerk

Misschien wel een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor hekwerk, is het gevoel van veiligheid. Je hoort, ziet en leest tegenwoordig veel berichten over inbraken. Zowel thuis, als bij een bedrijfspand. Dit vergroot vaak het gevoel van angst. Gelukkig zijn er steeds meer producten op de markt die jou een veilig gevoel kunnen geven. Denk hierbij aan beveiligingscamera’s, lichten die aanspringen bij beweging en natuurlijk de vertrouwde waakhond. Maar heb jij wel eens gedacht aan een hekwerk? Waar beveiligingscamera’s inbrekers kunnen betrappen, houdt een hekwerk ze buiten de deur! Een aanrader: het spijlenhekwerk van TIMBERSTEEL!

Waar moet je op letten?

Kijk natuurlijk eerst naar het te dienen doel. Woon je in een tussenwoning? Dan zal het hekwerk er heel anders uitzien als dat je vrijstaand woont. Ieder hekwerk biedt een extra vorm van veiligheid. Het zorgt er namelijk voor dat jouw tuin wordt afgeschermd van de ‘buitenwereld’. Toch bestaat er wel een verschil tussen de verschillende hekwerken en de mate van veiligheid. Van alle soorten hekwerken kunnen we in principe concluderen dat een spijlenhekwerk het meest veilig is.

Spijlenhekwerk

In het verleden werd een spijlenwerk alleen ingezet voor het beveiligen van bedrijventerreinen. Hedendaags is dit niet meer het geval, integendeel zelfs. Het aantal huiseigenaren, wel vaak vrijstaand, kiest vandaag de dag steeds vaker voor een spijlenhekwerk. Dit heeft alles te maken met de hoge mate van veiligheid, doordat er nauwelijks een weg te banen is door dit hekwerk. Wil je er zeker van zijn dat niemand over het hekwerk kan klimmen? In dat geval kan je de spijlen door de bovenkant laten komen.

Nog niet genoeg beschermd?

Hoe veilig bepaalde hekwerken ook zijn, je kan een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kan als eigenaar van jouw woning er voor kiezen om extra beveiliging toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan het plaatsen van camera’s. Dit zorgt er niet voor dat je de inbreker tegenhoudt, maar wel dat deze opgespoord kan worden.

Spijlenhekwerk kopen?

Wil jij een spijlenhekwerk kopen? Ontdek de mogelijkheden van TIMBERSTEEL en neem geheel vrijblijvend contact op. De adviseurs van TIMBERSTEEL staan jou graag te woord en helpen je verder met de zoektocht naar het juiste spijlenhekwerk.