Trouwlocatie Kampen

Oh, wat kijk je er al lang naar uit. Die ene dag waarvan je hoopte dat ‘ie ooit zou komen, maar waarvan je het nooit durfde te vermoeden. Maar nu is het moment toch echt bijna daar: je gaat trouwen met de man of vrouw van je dromen. Het leven is compleet. Dit moet natuurlijk een dag worden die jullie beiden nooit meer zullen vergeten. Een dag vol gezelligheid, samen met de mensen die jullie liefhebben en natuurlijk vooral met elkaar.

Zoals je gemerkt hebt komt er bij het regelen van een bruiloft nogal wat kijken. Zonder twijfel zijn jullie al maanden in voorbereiding op het grote feest. De ringen zijn uitgezocht, de trouwlocatie in Kampen is geregeld en de uitnodigingen zijn mooi op tijd de deur uitgegaan. Eigenlijk kan er niets meer misgaan. Maar voor de zekerheid herinneren we je toch nog aan een paar dingen die je in de hectiek wellicht zou vergeten!

Start met een goed ontbijt

Het is van levensbelang om de dag te beginnen met een stevig ontbijt en vooral ook voldoende water te drinken. Wellicht zit je bomvol spanning en zou je het ontbijt het liefst overslaan, toch is het belangrijk om deze dag goed te eten. De dag zal verder immers in het teken staan van de ceremonie, waarbij het best zo kan zijn dat de volgende maaltijd nog een hele poos op zich laat wachten. Bovendien zal vermoedelijk de alcohol rijkelijk vloeien, dus een goede bodem kan geen kwaad!

De trouwauto ophalen

Grote kans dat jullie ergens een mooie wagen gehuurd hebben voor tijdens deze speciale dag. Zorg dat je ‘m op tijd ophaalt en er even in gereden hebt, zodat je aan de auto went. Tanken doe je natuurlijk ook voordat je al in je pak of jurk gehesen bent.

Het felicitatiemoment inplannen

Wellicht denk je dat dit een spontaan moment moet zijn: de aanwezige gasten die jullie komen feliciteren na het geven van het jawoord. Voor jullie ouders – vermoedelijk vooral de moeders – is dit echter een heel speciaal moment. Zij willen graag de eersten zijn die deze eer ten deel valt. Geef de ceremonieleider daarom vooral instructies over wie als eerste de zaal verlaat, zodat jullie ouders de kans krijgen jullie als eerst te feliciteren.