Ben jij als ondernemer altijd veel tijd kwijt aan facturatie? Dan is het tijd om na te denken over een andere manier van factureren. Wat deze manieren zijn, leggen de experts van de software installatiebranche uit. Kom je na het lezen van deze blog er niet uit? Raadpleeg dan de specialisten van Gilde Software.

De juiste software

Als installatiebedrijf kun je passende software gebruiken. Eén programma om stappen te zetten in de automatisering van uw bedrijf. Voor relatie- & artikelbeheer en calculatie/offerte, werkbonnen en facturatie. Met deze software bespaar je veel tijd die je goed kunt gebruiken als drukke ondernemer. De indeling, opbouw en prijsvorming kun je volledig naar wens instellen.

Externe partij

Heb je weinig kennis van facturatie en wil je het liever uitbesteden? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met financiële experts. De facturatie is digitaal en met je eigen bedrijfslogo. Ook bestaat de mogelijkheid om de gehele debiteurenadministratie uit handen te geven, via zogenaamd factoring. Het gefactureerde bedrag heb je dan binnen twee weken op jouw rekening staan.

Online boekhoudprogramma

Vind je het belangrijk om je financiële zaken zelf te regelen? Dan zijn er voldoende online boekhoudprogramma’s beschikbaar. Een offline boekhoudprogramma installeer je op je computer. Je hebt dus geen internet nodig voor offline boekhouden.

Daarnaast heb je veel online boekhoudprogramma’s. Zo kun je overal ter wereld inloggen om jouw financiële zaken te regelen en ben je niet afhankelijk van één computer.

Laat in de reacties weten welke voorkeur van facturatie jouw voorkeur heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *