Heb je ambities om je huidige functie als assistent of secretaresse uit te breiden? Dan kun je ervoor kiezen om een extra opleiding te volgen waarmee je jouw kennis verbreed en daardoor nog breder ingezet kan worden. De management assistent opleiding is hier een voorbeeld van. Je gaat je bezighouden met meer en andere werkzaamheden. Je regelt onder andere administratieve taken, maar je zorgt ook voor het beheer van de agenda, maar ook het boeken van hotels en het plannen van evenementen en vergaderingen. Als management assistent speel je een belangrijke rol in het bedrijf. Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt.

Voor een management assistent zijn er zowel parttime als fulltime posities beschikbaar bij tal van bedrijven. Ook als je een administratieve carrière ambieert is deze opleiding zeer aan te raden. Hiermee kun je jouw kennis en ervaring uitbreiden en ben je van nog grotere waarde voor je werkgever.

Management assistent opleiding: betere kansen op de arbeidsmarkt


De opleiding tot management assistent bestaat uit twee delen. Eerst volg je de opleiding administratief medewerker en vervolgens ga je verder met de opleiding tot management assistent. Wanneer je al administratief medewerker bent, kun je direct met de vervolgopleiding tot management assistent aan de slag. Je hebt de mogelijkheid om een extra diploma te behalen. Je hebt een brede basis opgebouwd binnen het vakgebied en dit biedt extra kansen op de arbeidsmarkt. Tijdens de opleiding leer je niet alleen zakelijk Nederlands en Engels, maar ook organisatie en planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *