Laminaat, ideaal voor jouw studentenkamer

Laminaat Amsterdam

Eindelijk! Je bent uitgeloot en mag je studie gaan volgen aan de vrije universiteit in Amsterdam. Na eerst het feestje te hebben gevierd met vrienden en familie, is het tijd om aan de slag te gaan. Nu moet je een studentenhuis, kamer, appartement of woning gaan vinden. Dit is natuurlijk al een hele opgave! Als dit je is gelukt, komt het leukere werk. Je mag je kamer gaan inrichten. Voor het inrichten van jouw huis, geven we je hieronder een aantal tips, zoals een kleuren, planten, gebruik van ruimte en last but not least de laminaatvloer. Wil je direct meer informatie over laminaat? Ga dan naar de specialisten van laminaat amsterdam.

Tip 1: Richt je kamer praktisch in

Je studententijd is vaak de gaafste tijd van je leven. Je bent druk met studeren, feesten en met het schoonmaken van je huis. Of is dat laatste toch overdreven? Zeker als je je kamer praktisch inricht is dit niet nodig. Schets van te voren hoe jij je kamer wilt indelen. Zo neem je overbodige spullen niet mee en creëer je een strakke, praktische kamer. Zo kan je net iets langer uitslapen of langer feesten. En wie wil dat nou niet?

Tip 2: Kijk naar gebruikte spullen

Als student heb je het vaak niet al te breed. Immers, om te kunnen wonen in Amsterdam moet je al veel geld betalen. Je studentenkamer inrichten kan je zo gek maken als je zelf wilt. Vraag eens bij familie, vrienden of kennissen of zij niet nog af willen van een aantal meubels voor een leuke prijs. Daarnaast zijn er genoeg websites en winkels waar tweedehands meubels worden aangeboden. Probeer het maar eens. Je zal zien dat het veel geld zal gaan besparen.

Tip 3: Kies lichte kleuren

Een goede kleur is de basis voor jouw studentenkamer. Vaak is een studentenkamer wat kleiner van oppervlak. De keuze voor een lichte kleur is vaak het beste. De kamer lijkt hierdoor groter. Ook de kleuren die je kiest voor de bank, gordijnen en accessoires zijn van belang.

Tip 4: De juiste vloer

Je moet er niet aan denken. Na een avondje stappen, stap jij de woonkamer binnen en ziet de lege flessen nog druppelen op je tapijt en kleed. Een mooie vloer hoeft ook helemaal niet duur te zijn! Je wilt natuurlijk wel dat jouw laminaatvloer tegen een stootje kan, zodat het de aankomende huisfeestjes goed overleefd. Kijk daarom goed naar de productspecificaties. Wil je weten welke laminaatsoort het beste in jouw studentenkamer past. Neem dan contact op met de laminaatexperts van Quickfloors. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@quickfloors.nl of 0527 20 56 07.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *