Bent u opzoek naar een incassobureau in Alphen aan den Rijn? Dan is er wel een op te noemen. HFMincasso zorgt er namelijk voor dat bedrijven daadwerkelijk ook betalen. 

Waarom?

Bepaalde bedrijven hebben last van financiële problemen. Dit is in sommige gevallen nog op te merken qua betalingsgedrag. Alsnog wilt u dat er netjes betaald wordt. Daarvoor kunt u bij HFMincasso terecht. Er is hier sprake van een no cure no pay betalingsregeling. U zult zich vast afvragen wat dat in houdt. De no cure no pay regeling houdt in dat de kosten die extra worden verwerkt door de debiteur zelf extra betaald moeten worden. Denk hierbij aan het erbij halen van een incassobureau. Er wordt op een respectvolle en normale manier gecommuniceerd met de debiteur, alleen wordt het punt wel duidelijk gemaakt. Door consequent over te komen zal het bedrijf ook daadwerkelijk in zien dat het van belang is dat er wordt betaald. 

HFMincasso is een wat kleiner bedrijf, met medewerkers die goed gedreven en bereid zijn om de taken uit te voeren die ze voorgelegd krijgen. Er wordt gewerkt tot het uiterste! Wanneer u in nood bent voor een incassobureau in Alphen aan de ren Rijn, staat HFMincasso voor u klaar!