Mijn grote droom was vanaf kinds af aan al acteren, dus om een vervolgopleiding op de toneelschool te kiezen was voor mij geen gek idee! Helaas is de selectieprocedure nogal pittig, dus wilde ik er alles aan doen om de kans te vergroten om aangenomen te worden. Daarom had ik eerst gekozen om de Vooropleiding Theater aan de Toneelmeester Theaterschool te volgen, zodat ik me perfect kon voorbereiden!

Intensieve lessen waar ik superveel aan heb gehad!

Ik vond de vooropleiding heel intensief, interessant en leerzaam, want het gaf me een goed beeld wat me te wachten zou staan als ik echt naar de toneelschool zou willen gaan. De vooropleiding focuste zich onder andere op spelspanning, emoties, fantasieën, kwetsbaarheid, verbeelding en concentratie. Het heeft me uitgedaagd om echt heel diep te gaan en het leek soms wel een achtbaan waarin ik zat! Ik heb er enorm veel van geleerd en deze vooropleiding heeft echt zijn vruchten afgeworpen, want ik kreeg vorige week te horen dat ik op auditie mocht komen op de HBO Theaterschool! Ik kan echt mijn geluk niet op en heb dus veel te danken aan de Toneelmeester. Natuurlijk moet ik de audities nog doorkomen, maar de vooropleiding heeft me zoveel zelfvertrouwen en kracht gegeven dat ik 100% geloof dat het wel goedkomt!