Een tijdje geleden moest ik een kleine reparatie aan mijn dak doen. In mijn garage had ik een ladder staan, maar deze kwam niet tot aan mijn dak. Toen ben ik op internet gaan zoeken naar een hoogwerker verhuur Limburg. Ik kwam terecht op ”JL Vervoort Verhuur”.

Mijn ervaring

Toen ik op de site aankwam, viel het mij op dat de site er erg overzichtelijk uit zag. Er staat dook op het midden van de pagina een tekst van het bedrijf over wat ze doen en dat ze werken met werknemers die weten waar ze het over hebben.

Je zoekt naar het product die je wilt huren, dan kan je (Wanneer je het product hebt aangedrukt) invullen hoelang je het product wil huren, dan berekent de site automatisch hoeveel je moet betalen. Voor wat je krijgt, vind ik de prijs zeker niet te hoog. Het is goed betaalbaar en het is materiaal van zeer goede kwaliteit dat in zeer goede staat verkeert.

Het mailadres en telefoonnummer staat ook overal op de site vermeld en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.