Hoe zorg je ervoor dat jouw outfit helemaal af is?

Sieraad

Als je een feestje, strandfeest of bootfeest hebt, dan wil je er goed uit zien. Als man kun je bijvoorbeeld een mooie korte broek goed combineren met een hawaii-blouse. Ook kun je ervoor kiezen om een dunne pantalon met een polo te dragen. Als vrouw kun je kiezen voor een kort jurkje met hakken. Ook kun je als vrouw kiezen voor kort broekje/rokje met een glitterend shirtje. Oké, de basis staat. De kledingwinkels zijn binnenste buiten gekeerd.

Nu alleen nog op zoek naar de juiste accessoires, gadgets en tierelantijntjes om jouw outfit onweerstaanbaar te maken.

Sieraden voor hem en haar

Met welke sieraden kun je aankomen op een feest? Als vrouw kun je het beste gaan voor gouden armbanden, kettingen, ringen en hangers. Oorbellen kun je het beste laten opvallen. Ga voor gekleurde oorbellen. Mannen stelen de show met leren armbanden, een zilveren ketting en eventueel manchetknopen als ze een colbert dragen. Sieraden hoeven natuurlijk niet een vermogen te kosten. Bij Voordeelsieraden vind je kwaliteit sieraden voor een schappelijke prijs.

Horloges van deze tijd

Een horloge is natuurlijk meer dan die wijzerplaat en secondewijzer, het is een mode-item! Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten horloges op de markt. Zo kun je kiezen voor een analoog of een digitaal horloge. Ook kun je kiezen voor een horloge met een leren bandje of een horloge helemaal in het goud. Daarnaast zijn er quartz, chronograaf, skeleton en automatische horloges op de markt. Welke je kiest is volledig smaak afhankelijk. Wel is het aan te raden om te kiezen voor een strak design. Het belangrijkste is dat je in ieder geval een horloge draagt!

Een zonnebril maakt het af

Een goede zonnebril is niet alleen functioneel. Welke zonnebrillen hebben het afgelopen decennia gekleurd? De clubmaster, Wayfarer en de pilotenbril hebben het afgelopen decennia gedomineerd en zijn nog steeds hartstikke trendy! Ronde zonnebrillen hebben halverwege de 10’s ook hun opmars gemaakt. Het retro tintje over deze bekende zonnebrillen is ook weer terug van weggeweest.