Hekwerk tips voor 2020

Hekwerk

Ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een nieuw hekwerk voor je woning? Je hebt alleen nog geen idee welk hekwerk. Hekwerken houden indringers op afstand en vergen geen onderhoud in tegenstelling tot een heg. Daarnaast geeft een hekwerk jouw terrein een strakke uitstraling. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten hekwerken te krijgen. Hoe maak je hier een goede keus in? Welk hekwerk past het beste bij jou tuin of bedrijventerrein?

Zakelijk of openbaar? Kies dan voor een spijlenhekwerk!

Een duurzamer hekwerk vind je niet. Een spijlenhekwerk is strak afgewerkt en compleet onderhoudsvrij. Dit hekwerk is ideaal voor schoolpleinen, bedrijventerreinen, evenementenlocaties, openbare plekken en speeltuinen. Een spijlenhekwerk is functioneel en sterk. Op zoek naar een hekwerk in Emmeloord?

Dubbelstaafmat hekwerk is uitermate veelzijdig

Dit soort hekwerk is ongekend populair in Nederland. De verkoopcijfers voor dubbelmaatstaf hekwerken rijzen de pan uit. Ook in 2020 zal dit hekwerk weer één van de meest verkochte hekwerken zijn van Nederland. Dit hekwerk kun je terugvinden bij mensen in de tuin maar ook op schoolpleinen of bedrijventerreinen.

Neem een sierhekwerk voor extra uitstraling

Heb je een prachtige tuin of een bedrijfspand waar je u tegen zegt? Dat moet je gaan voor een sierhekwerk. Een sierhekwerk geef net dat beetje extra uitstraling en sfeer. In vergelijking met een dubbelstaafmat hekwerk en een spijlenhekwerk is dit hekwerk minder ‘stijfjes’. Er zijn diverse soorten sierhekwerken te verkrijgen. Je kan natuurlijk kiezen voor een sierlijk sierhekwerk,  maar je kan ook gaan voor een robuust sierhekwerk.

Hekwerk in stijl met je tuin

Het kan zijn dat een aantal planten een overeenkomende kleur hebben. Toevallig? Vaak niet. Je kiest namelijk bij het ontwerp van je tuin bewust voor deze planten en bomen. Hoe vet zou het zijn als je hekwerk dezelfde kleur als de planten in je tuin heeft. Dit verhoogt de samenhang in je tuin aanzienlijk.