Gehoortoestellen van Phonak

gehoortoestellen

Phonak is een merk die al meer dan 70 jaar gehoortoestellen op de markt brengt. Deze zijn er in veel verschillende modellen en functies te verkrijgen. Een goede hoorspecialist kan je hiermee helpen om een geschikt model aan te laten meten. Hiervoor moeten er diverse onderzoeken komen om te kijken hoe slecht het gehoor is. Door testen met diverse geluiden kan vast komen te staan hoeveel gehoorverlies er in een oor is.

Veel mensen hebben wel gemerkt dat hun gehoor niet al te best meer is, maar gaan hier niet mee naar een arts. Jammer, want dit kan veel gevolgen hebben.

Diverse gehoortoestellen uitproberen

Natuurlijk is het erg lastig wanneer je niet goed kan horen. Veel mensen komen hierdoor in een isolement terecht. Zij laten zich niet makkelijk meer in het openbaar zien en dat is jammer. Een tante van mij heeft dit ook meegemaakt en hierdoor is zij veel kennissen kwijt geraakt.

Vanaf het moment dat ik in de gaten had dat zij niet meer de deur uit kwam, heb ik aan de bel getrokken. Samen met haar zijn wij naar de audicien gegaan en hier een test laten doen. Inderdaad was haar gehoor slecht en hier is nu verandering in gekomen. Vanaf het moment dat zij haar hoortoestel kreeg, ging er een wereld voor haar open. De vogeltjes hoorde zij weer fluiten en veel meer. Ook gaat zij weer op stap met haar vriendinnen en heeft het hoogste woord.