Finrex administratiekantoor mijn steun en toeverlaat

Twee jaar geleden ben ik begonnen als ZZP-er, zonder Finrex administrateur Arnhem was dit een stuk lastiger voor mij geweest, want van boekhouding en dergelijke heb ik geen kaas gegeten. Gelukkig helpen zij mij hier erg goed bij!

Finrex adminstratiekantoor verzorgt de belastingaangiftes

Ik werk in de bouw en ben het dus gewend om met mijn handen te werken. Van administratie heb ik dan ook geen verstand. Een factuur maken lukt nog wel, maar die kwartaalaangiftes en de jaarlijkse belastingaangifte zijn voor mij echt een kwelling. Het eerste jaar heb ik het zelf geprobeerd, maar ik kwam er al snel achter dat dat niet ging lukken. Ik heb contact gezocht met Finrex administratiekantoor en zij gaven gelijk aan dat zij mij konden helpen. Ik heb al mijn gegevens bij hen ingeleverd en zij hebben vanaf dat moment de aangiftes voor mij verzorgd. Super fijn.

Toekomst

Mijn bedrijf loopt erg goed. Zo goed, dat ik wellicht wel wat extra medewerkers in dienst kan gaan nemen. Ik heb hier al over gesproken met Finrex, want dan ben ik natuurlijk geen ZZP-er meer. Zij hebben mij uitgelegd wat dat op financieel vlak voor mij betekent. Super fijn dat zij dat allemaal weten. Ik ben erg blij met hen!