Filler Amsterdam

Fillers worden steeds normaler en worden ook veel meer uitgevoerd tegenwoordig. Dit is mede dankzij de groeiende beauty industrie. Voor de beste fillers in Amsterdam moet je bij A&A Clinic zijn. Het is belangrijk om een filler behandeling door een ervaren arts te laten uitvoeren en ook met de juiste producten. Na een filler behandeling lost de filler zich langzaam op in het lichaam. Er zijn verschillende type fillers en ook verschillende merken die ieder zijn eigen eigenschappen hebben. De consistentie en kwaliteit. Afhankelijk van welk merk en filler je dan kiest, kan de duur van de filler variëren in het lichaam. Gemiddeld kunnen filler tussen de 8 en 16 maanden in je lichaam blijven.

A&A Clinic fillers in Amsterdam

De behandelingen bij A&A Clinic worden deskundig uitgevoerd door een cosmetische arts en er wordt ook altijd een nacontrole afspraak gemaakt. A&A Clinic doet niet alleen filler behandelingen maar ook botox. Ze bieden de filler behandelingen aan voor veel gebieden in het gezicht. Jukbeenderen, neuscorrectie, lippen, kaaklijn etc. Ook worden er behandelingen gedaan voor handen, decolleté, nekrimpels en bilvergroting.

Ben je geïnteresseerd en wil je een filler behandeling? Kijk dan op de website voor meer informatie en de contactgegevens.