Dieptrekken metaal

dieptrekken metaal

Dieptrekken metaal is een methode om een een plaat in een bepaalde vorm te maken. Door middel van een groot rubberen kussen wordt deze plaat in een gewenste vorm gebracht. Dieptrekken wordt ook rubberpersen genoemd. Voordelen is dat er door deze techniek het lassen, kanten en de nabewerking kan komen te vervallen. Dit scheelt enorm in tijd en geld.

Phoenix 3D Metaal is een klein bedrijf met een flinke groei. Door middel van deze techniek en de vraag hierna zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers. Lijkt het jou wat, neem dan contact op met dit bedrijf. Wie weet mag jij eerdaags ook mooie projecten uitvoeren door middel van rubberpersen.

dieptrekken metaal

Maak kennis met dieptrekken metaal

Het bedrijf Phoenix 3D Metaal daar had ik wel eerder van gehoord, echter niet over de werkzaamheden die zij verrichten. Tot ik op een dag op zoek was naar een andere grill voor mijn wagen. Al verschillende garages hiervoor af geweest en allemaal zonder een goed resultaat. Ik wil wel een andere grill, maar wil hier beslist niet de hoofdprijs voor betalen.

Door deze geweldige techniek, heb ik inmiddels een nieuwe grill op mijn auto zitten en daar ben ik zeer goed over te spreken.