De verschillende leasevormen op een rij

Wacht u op uw nieuwe auto, maar hebt u echt dringend een auto nodig? Wilt u een auto voor werknemers in uw bedrijf? Of hebt u maar eenmalig een auto nodig voor een korte periode? Dan is een auto leasen ideaal! Van Volvo’s tot Opels en van een Peugeot tot een Mercedes-Benz, elke auto is wel te leasen. Zo is er voor ieder wat wils en met alle verschillende leasevormen is er voor iedereen wel wat te vinden. Bekijk eens de lease aanbiedingen van LeaseDeals!

Verschillende leasevormen

Iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeftes als we het over leasen hebben. Sommigen hebben hem maar voor een korte periode nodig, anderen willen het als hun primaire vervoer gebruiken. Gelukkig bestaan er genoeg leasevormen om al die wensen in vervulling te brengen. Hier zijn een aantal verschillende soorten leasen die u kunt overwegen:

Financial Lease

Bij een financiële lease bent u economisch eigenaar van de auto die u wil leasen. U onderhoudt en verzekert de auto zelf en hij staat ook op uw eigen balans. U kunt de auto maand voor maand afbetalen en aan het eind bent u dan ook juridisch eigenaar!

Operational lease

Bij een operational lease bent u geen economisch eigenaar van de auto. U betaalt de auto dus niet af en aan het eind van het contract moet u de auto weer inleveren. Aan het eind staat u dus met lege handen. Een voordeel aan een operational lease is wel dat wegenbelasting, verzekering en onderhoud voor rekening van de leasemaatschappij is. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken!

Shortlease

Een shortlease lijkt heel veel op een operational lease. Een verschil echter is dat een shortlease voor een veel kortere periode is. Dit maakt het iets duurder, maar is ideaal wanneer u maar heel kort een auto nodig hebt.

Ontzettend veel keuze

Bij Leasedeals is er meer dan genoeg keuze wanneer u een auto wil leasen. Een Peugeot? Geen probleem! Een Toyota? Ook aanwezig. Liever diesel dan benzine? Of andersom? Is ook te vinden bij Leasedeals. Zet uw wensen en behoeftes op een rijtje zodat u makkelijker kunt kiezen welke leasevorm bij u past. En aarzel niet om hulp te vragen wanneer u het nodig hebt!