De beste spots om vuurwerk te zien in Nederland

Zoals in elk land wordt er ook in Nederland lekker geknald tijdens oud en nieuw. Als mensen van oud en nieuw in buitenlandse steden horen of zien, zoals bijvoorbeeld London of New York, worden ze vaak jaloers. Dit is echter helemaal niet nodig want ook in Nederland kun van het mooiste vuurwerk genieten om zo het nieuwe jaar te beginnen. Hieronder dus een lijst met de beste spots in Nederland om dit jaar van vuurwerk te genieten.

Vuurwerk Rotterdam

In Rotterdam kun je zonder twijfel het beste vuurwerk van het land zien. Hier begint vanaf 22:30 de show en kun je luisteren naar de beste hits van het jaar. Elk jaar komen hier ongeveer tienduizend man samen om samen het nieuwe jaar te vieren.

Maastricht

Maastricht is altijd een bezoekje waard. Het is een gezellige en mooie stad. Hier kun je om middernacht lekker genieten van het vuurwerk met zicht op de Maas. Als het vuurwerk voorbij is, begint hier het echte feest. Vanwege het grote aantal studenten kun je hier veel leuke cafés vinden om het nieuwe jaar te vieren.

Amsterdam

Amsterdam mag als hoofdstad natuurlijk niet missen op deze lijst. In Amsterdam wordt elk jaar het officiële aftelmoment getoond, dit ook op tv. Hier kun je om middernacht onwijs veel vuurwerk bewonderen boven de Amstel. Dit is ook zeker een hotspot elk jaar, verwacht dus veel mensen.

Als je persoonlijk niet van de drukte houdt is het natuurlijk altijd en goed idee om rustig thuis met je familie te vieren, gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *