Betaalbare standbouw op maat gezocht?

Standbouw

Ben je op zoek naar betaalbare standbouw op maat voor een evenement? QBXS ontwerpt en bouwt jouw stand naar wens. Zowel voor grote als kleine bedrijven, in ieder gewenst formaat, de gewenste kleuren én op de gewenste locatie. Neem online een kijkje voor alle mogelijkheden!

Hoe krijg ik een stand?

Zo kun je een stand voor een gewenste periode. Naar aanleiding van je wensen en budget gaan ze aan de slag voor jou. Zowel het ontwerpen en produceren van de stand nemen zij voor rekening. Bovendien verzorgen ze ook de op- en afbouw van uw stand op de gewenste locatie. Zo hoef je zelf niets te regelen! Per keer dat je huurt, kun je tevens de grootte en kleuren van jouw gehuurde stand wijzigen. Zo heb je iedere keer een unieke beursstand. Tevens zorgen ze ervoor dat de stand altijd is voorzien van jouw bedrijfslogo. 

De voordelen 

Het huren van een stand heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen van een stand. 

Over het algemeen gebruik je een stand niet heel vaak terwijl het kopen van een stand een hele investering is. Middels het huren verspreid je deze investering als het ware over meerdere jaren. 

Ook heb je bij het huren telkens weer de mogelijkheid om de look compleet anders te doen. Zo ben je altijd voorzien van een unieke stand. Tevens heb je bij het huren geen problemen de transport en opslag. Naast dat je hier zelf geen tijd aan kwijt bent, scheelt het vaak ook een boel kosten. 

Tenslotte is een extra voordeel dat het zeer milieubewust kan zijn. De kern van de stand bestaat namelijk uit houten elementen die voor langere tijd gebruikt worden. Na ieder evenement worden ze opgeschoond waardoor ze weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Zodra een stand niet meer gebruikt kan worden, wordt deze gerecycled. Andere materialen worden altijd gescheiden verwerkt.