4 unieke vakantiebestemmingen met de motor

motorvakantie

Een motorvakantie betekent genieten van prachtige bestemmingen en uitzichten. Het is een heel andere ervaring dan met het vliegtuig of de auto. Een motorvakantie betekent namelijk veel meer vrijheid. Even snel een kleine stop langs een paar mooie plekjes die lastig te bereiken zijn? Met een motor is dit geen enkel probleem. Iedereen zou daarom zeker een keer op vakantie met de motor moeten gaan. Wij zetten de 5 mooiste bestemmingen vast voor je op een rij! Kijk jij al uit naar een motorvakantie? Kijk dan bij Gebben Motoren voor complete uitrustingen en andere belangrijke benodigdheden!

Italië

Van Noord tot Zuid? In Italië is dit zeker mogelijk. Dit veelzijdige land heeft enorm veel te bieden. Prachtige steden, bergen, dorpjes en stranden. Je komt het allemaal tegen tijdens een motorvakantie door Italië. Het zal niet altijd makkelijk zijn wegens het vaak verouderde asfalt en het negeren van veel verkeersregels. Hierdoor ben je in ieder geval wel verzekerd van een avontuur.

Oostenrijk

Wie van avontuur houdt, zal zich in Oostenrijk helemaal kunnen uitleven. De GrossGlockner route is hier een bekend voorbeeld van. Je begeeft je in een circuit die bekend staat als één van de mooiste ter wereld. Veel mensen laten hun motor hier tot het uiterste gaan. Ook zijn er zat andere wegen die je door de mooiste bergen en plekjes van dit land leiden.

Griekenland

De meeste vakantiegangers in Griekenland verblijven slechts op één plek. Hartstikke zonde eigenlijk. Het land is namelijk pas echt goed te verkennen wanneer je er doorheen rijdt. Een bekende route is de route die je naar de belangrijkste monumenten brengt. Onderweg wordt je door bergen, steden en langs stranden geleid. De enorme veelzijdigheid van dit land maakt het dan ook de ideale bestemming voor een motorvakantie.

Noorwegen

Voor een unieke ervaring ben je in Noorwegen zeker op de juiste plek. Dit is namelijk één van de mooiste landen om doorheen te rijden. Ga bijvoorbeeld voor de Trollenroute. Deze route brengt je langs fjorden en rotswanden waar je overheen rijdt. In combinatie met kleine beekjes en prachtige uitzichten op de hogere plekken wil je deze route zeker gereden hebben. Ook wanneer je voor een andere route kiest, heeft Noorwegen niks anders dan een en al schoonheid te bieden.