3 uitdagende hobby’s

piano kopen

Ben je het zat je vrije tijd te spenderen aan het bekijken van series op Netflix? Spendeer je dagelijks teveel tijd aan je smartphone? Deze tijd kun je ook gebruiken voor een nieuwe hobby! In deze blog delen we 3 uitdagende hobby’s met je.

Leer piano spelen!

De piano is een prachtig instrument. Om goed op een piano te leren spelen zul je heel wat tijd achter de piano moeten doorbrengen. Wanneer je merkt dat je de piano steeds beter leert bespelen, zal het steeds leuker worden! En kun je echt goed piano spelen? Dan steel jij de show op feesten & partijen. Om goed piano te kunnen leren spelen kun je natuurlijk aan de slag met instructieboeken en lesmateriaal via YouTube. Ook kun je op pianoles gaan. Je leert dan van een ervaren pianoleraar om dit instrument te bespelen. En ben je echt goed geworden in het spelen op de piano? Dan is het leuk om je eigen piano te kopen!

Leer een vechtsport

Conditie opbouwen, sterker en sneller worden en zelfverzekerder worden? Ga dan op een vechtsport! Er zijn veel verschillende vechtsporten. Denk bijvoorbeeld aan boksen, Muay Thai, K1, Tai chi of Capoeira. Meestal is er in elk dorp wel een sportschool waar je dit soort vechtsporten kunt leren.

Leer bergbeklimmen!

In Nederland zijn ze weinig te vinden: bergen. Het beklimmen van een berg is een erg uitdagende sport waarbij je leert je eigen grenzen te verleggen. Hoewel we in Nederland geen bergen hebben, is het wel mogelijk om in Nederland te leren hoe je een berg kunt beklimmen. In Nederland zijn er diverse klimhallen te vinden waar je deze activiteit kunt uitvoeren.